NAČIN PLAĆANjA

Uzimajući u obzir vašu udobnost i sigurnost, nudimo vam različite načine plaćanja kako bismo olakšali proces kupovine. Vaša satisfakcija nam je prioritet, stoga smo se potrudili da osiguramo raznovrsne opcije za sve naše klijente. Bez obzira na to da li želite brzu i jednostavnu online transakciju ili tradicionalniji način plaćanja, mi vam pružamo fleksibilnost i pouzdanost.

Pouzećem u gotovini (samo za porudžbine iz Srbije)

Platnim karticama putem veb sajta (za sve porudžbine)

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica koje pruža “UniCredit” banka, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni nama i našem sistemu.
Nakon uspešne transakcije bićete vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem da je plaćanje uspešno obavljeno. U slučaju da plaćanje nije uspelo, bićete vraćeni na naš sajt sa informacijom o neuspelom plaćanju i moći ćete da ponovite plaćanje ili da izaberete drugi način plaćanja. Sva plaćanja se realizuju u dinarima. Iznos za koji će Vaš račun biti zadužen obračunat je u dinarskoj protivvrednosti po kursu Narodne banke Sr bije.
Pri zaduživanju Vaše kartice isti iznos se konvertuje u Vašu valutu prema kursu koji primenjuju operatori kartica.
Kao posledica navedenih konverzija moguće je da dođe do male razlike u ceni od cene koja je iskazana na našem sajtu

Virmanski (bezgotovinski) po ispostavljenoj profakturi/uplatnici (samo za porudžbine iz Srbije)

Vaša kupovina treba da bude jednostavna i bez stresa. Zahvaljujemo se na ukazanom poverenju i radujemo se što vam možemo ponuditi različite opcije za plaćanje.

Cene
Sve navedene cene na sajtu su u dinarima sa izraženim PDV-om

Scroll to Top