O VAMA

NAJČEŠĆI SIMPTOMI SLABE CIRKULACIJE:

Smanjena kongitivna sposobnost

Tamni krugovi ispod očiju

Česta iscrpljenost

Oslabljen imunitet

Gubitak apetita

Promene u pigmentaciji kože

Problemi sa probavom

Smanjeni libido

Hladni ekstremiteti i lako lomljivi nokti i vlasi

Utrnulost ekstremiteta

U Srbiji оd bоlеsti srcа i krvnih sudоvа tоkоm 2020. umrlо je 55.305 оsоbа, 25.617 muškаrаcа i 29.688 žеnа, objavio je Institut za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut“. Institut još navodi da su „bolesti srca i krvnih sudova sa učešćem od 47,3 odsto, u svim uzrocima smrti, vodeći uzrok umiranja u Srbiji“.
Korona virus (Covid 19) naročito ugrožava srčane bolesnike i stavlja ih, kako je navedeno, pod dvostruki rizik.

Situacija u svetu je takođe zabrinjavajuća. Svake godine u svetu 18,6 miliona ljudi umre kao posledica bolesti srca i krvnih sudova, a procenjuje se da će do 2030. godine taj broj porasti na 23 miliona. 

Tri zemlje se ističu u pozitivnom smislu: Japan, Koreja i Francuska. Dok se Japan i Koreja značajno razlikuju od nas, možemo da se poredimo sa Francuzima. Francuskim paradox-om se opisuje činjenica da Francuzi imaju nisku smrtnost od koronarnih bolesti uprkos ishrani kojom dominira masna hrana dok se isto objašnjava natprosečnom konzumacijom kvalitetnih crnih vina.

Upravo su polifenoli, a pre svega resveratrol glavni odgovorni za dobro zdravlje krvnih sudova. 

VASCULO® je bogat resveratrolom iz kvalitetnog domaćeg grožđa što uz ostale sastojke čisti, obnavlja, čuva krvne sudove i regeneriše tkivo krvnih sudova čineći ih ponovo fleksibilnim.

VASCULO® je pokazao izvanredne rezultate kod osoba sa problemima periferne cirkulacije, ateroskleroze, dijabetesa, tromboze kao i komplikacija koje iz toga proizilaze i zato što poboljšava opšte stanje organizma.

Scroll to Top