PREPORUKE I ISKUSTVA KORISNIKA

Petar T. (1937.), penzioner
Cirkulacija u desnoj nozi mi je bila potpuno prekinuta i doktori su planirali amputaciju do kolena kako bi me pripremili za operaciju aneurizme u stomaku i smanjili rizik od gangrene. Srećom, saznao sam po preporuci za VASCULO koji mi je obnovio cirkulaciju u nozi. Prvo sam osetio toplinu u predelu pete, a potom je krv stigla i do prstiju. Nakon dva meseca upotrebe sam mogao da šetam kilometar i po bez štapa. Zahvalan sam ljudima iz ARCANUM-a što su mi pomogli da sačuvam nogu. Tri godine kasnije, još uvek nisam operisao aneurizmu, koju mi doktori kontrolišu, a VASCULO koristim redovno i verujem da mi pomaže.

Goran V., (1971.), poštar po profesiji
Imao sam velikih problema sa desnim kolenom. Nisam mogao da čučnem, bol me je vraćao nazad, niti da normalno hodam. Od kolena mi je oticao list i rekli su mi da nema dovoljno prokrvljenosti, da je otišla hrskavica. Povremeno sam morao da prevežem pertlu na desnoj patici jel me je bolelo stopalo sa gornje strane. Pored toga imao sam problema sa snom.

Nakon što sam počeo da pijem VASCULO, posle prve čašice je prestalo da me boli desno stopalo. Nakon toga su noge prestale da mi otiču, koleno najnormalnije funkcioniše, ugojio sam se. Kada sam imao 112kg osećao sam problem sa kolenom, a sada imam 118kg i normalno hodam. Mirnije i kvalitetnije spavam. Koleginica mi je primetila da mi se kompletno lice i koža lica iščistila. Rekla mi je kao da sam se podmladio. Smanjile su mi se bore i krastice su nestale.  Jednostavno posle jedne popijene kutije VASCULO-a ja mnogo bolje funkcionišem. Inače pre nego što sam počeo da pijem VASCULO nisam merio šećer u krvi (imam inače oko 6,1 i mislim da nemam predispoziciju za to) ali ću u neko dogledno vreme izmeriti i to. Razmišljam da u novembru ponovim tretman jer mi se ranijih godina dešavalo da mi se oznoje noge i da se na hladnoći prehlade. Doktori su mi rekli da imam odličnu cirkulaciju ali niko nije mogao da mi kaže zašto su mi hladne noge. Kada sam pio VASCULO osećao sam žmarke kroz prste kroz stopala kao da se sve nešto pokrenulo.

Rajko M. (1957.), penzioner
Nakon nekoliko bypass-eva i post operativnog oporavka, osećaj zamora nakon uobičajenih fizičkih aktivnosti nikako nije prestajao. Doktori su mi rekli da je to često i da ću morati da se naviknem na to. Nakon tri meseca upotrebe VASCULO preparata, osećaj zamora je nestao i osećam se mnogo bolje. Nastavio sam da pijem preparat još nekoliko meseci i sada se odlično osećam.

Nemanja M., (1973.), po profesiji pekar
U pekari radim od 19. godine i stojim na nogama. Pre osam godina mi se desilo da sam zaspao na Lastinoj stanici pri čemu me je udarilo sunce i kada sam se probudi noge su mi bile otekle, kao celo telo su bile i upaljene i izgorele na suncu. Dobio sam neke injekcije i jedva su mi spasili noge. Od tada imam neko peckanje i pečenje u nogama od kolena na dole. Pored toga uvek imam dve tri ranice kao krastice, gde se ja nisam udario već mi pucaju ti površinski kapilari. Jedna prođe, a na drugom mestu se napravi nova.

Kako sam počeo da pijem VASCULO, posle 5 dana prestale su da me peku noge kao da me nikada nisu ni pekle. Osećao sam se lakšim kao da više nemam tegove na nogama, kao da idem po oblacima. Lakše su mi noge. Ranice su sve nestale i više se ne pojavljuju nove. Ja sam prezadovoljan.

Nedeljko T. (1933.), pravnik u penziji
Sa protokom godina, slabljenjem srca i terapijom za pritisak i aritmiju, počele su da mi otiču noge u predelu gležnjeva. Doktori su pokušavali različitom kombinacijom lekova i doza da to otklone. Jedno bi se sredilo ali bi se nešto drugo poremetilo. Ili mi je puls bio prenizak, ili pritisak previsok. Nakon dva meseca korišćenja VASCULO preparata, uz istu terapiju, otok na nogama mi se smanjio.

Milan M. (1951.), penzioner
Pušač sam i dijabetičar i godinama mučim muku sa venama. Pri hodu, vene su me pekle i nisam mogao puno da se krećem. Nakon samo dve nedelje upotrebe preparata VASCULO, pečenje u nogama je prestalo i ostao je samo zamor. Nakon četiri nedelje, nestao je i zamor. Ranije me je u hodu sprečavao bol u nogama, a sada kondicija.

Boro Š. (1958.), knjigovođa
Od mladosti imam problem sa holesterolom, a sada su mi konstatovani krti krvni sudovi. Nakon dva meseca korišćenja medicinskog vina VASCULO, uradio sam krvnu sliku i holesterol se popravio.

Marko P. (1979.)
Polomio sam nogu na skijanju u predelu podkolenice. Nakon skidanja gipsa, noga mi je bila otecena, a koza potamnela u predelu stopala i skocnog zgloba. Podkolenica je bila modro zelena. Posle samo 3 nedelje koriscenja preparata VASCULO, koza je poprimila normalnu prirodnu boju, a otok je poceo da spada.

Slobodanka T. (1944.), penzioner
Nakon upotrebe VASCULO preparata mi se razbistrilo u glavi. Brže mislim i manje zaboravljam šta sam htela da kažem ili uradim. Godinama sam imala povišen loš holesterol. Nakon tretmana, nivo lošeg holesterola je opao.

Ukoliko želite da stupite u direktan kontakt sa osobama koje su podelile svoja iskustva, molimo Vas da klikom na ovaj LINK popunite formular na stranici.

Scroll to Top