O PROIZVODU

Upoznajte VASCULO®, ekskluzivni prirodni preparat na bazi crnog vina i biljnih ekstrakata. Namenjen je, kao dodatak ishrani, osobama sa problemima mikro / periferne cirkulacije.
Preparat se preporučuje kao preventiva osobama koje ne osećaju tegobe kao i osobama sa hroničnim ili akutnim oboljenjima.
Ne sadrži alkohol kao ni hemikalije i toksine. Mikrobiološki je sasvim ispravan i neškodljiv.

JAČA IMUNITET

Veliki broj aktivnih supstanci prirodnog porekla koje pored toga što obnavljaju i podstiču mikrocirkulaciju, vraćaju i prirodnu snagu organizma, njegovu sposobnost obnove i regeneracije.

POBOLjŠAVA CIRKULACIJU

Obnavlja i unapređuje protok krvi i poboljšava cirkulaciju u organizmu, pružajući neophodan dotok kiseonika i hranljivih materija do svih ćelija, što rezultira optimalnim zdravljem, vitalnošću i funkcijom tela.

POMAŽE KOD TROMBOZE

VASCULO® je pokazao efikasnost kod regulisanja viskoznosti krvi i postepenog uklanjanja potencijalnih krvnih ugrušaka. Kao rezultat postepenog i prirodnog smanjivanja krvnih ugrušaka smanjen je rizik od njihovog pokretanja.

POMAŽE KOD ATEROSKLEROZE

Specifičan sastav preparata uspešno čisti krvne sudove od naslaga, smiruje upale, regeneriše krvne sudove i vraća im elastičnost obnavljajući cirkulaciju i smanjujući posledice ateroskleroze.

Scroll to Top