REKLAMACIJE

Želimo da istaknemo važnost vašeg zadovoljstva s proizvodima koje ste nabavili od nas, i da vam omogućimo jednostavan način za izražavanje bilo kakvih problema ili nedoumica koje možda imate. 

Naša e-mail adresa za reklamacije je: office@tparcanum.com Ova adresa je naš primarni kanal komunikacije sa vama i omogućava nam da efikasno reagujemo na sve vaše zahteve i upite. Ako slučajno propustimo vaš poziv, ne brinite – odgovorićemo na vaš e-mail što je pre moguće kako bismo vam pružili potrebnu podršku.

Kako bismo osigurali pravično i brzo rešavanje vaših reklamacija, molimo vas da imate na umu sledeće smernice:

  1. Reklamacije primamo u roku od 7 dana od prijema pošiljke. Ovo vreme nam omogućava da osiguramo da vaša zabrinutost bude obrađena u najkraćem mogućem roku.

  2. Važno je napomenuti da ćemo u potpunosti prihvatiti sve opravdane reklamacije i preduzeti odgovarajuće mere kako bismo vam omogućili najbolje iskustvo s našim proizvodima. Ovo može uključivati zamenu proizvoda ili povrat novca, u zavisnosti od vaših ličnih preferencija i zahteva.

  3. Da bismo proces reklamacije olakšali i ubrzali, proizvod koji vraćate mora biti u savršenom stanju – to znači da ne sme biti oštećen niti korišćen. Osim toga, originalna ambalaža proizvoda takođe treba da bude sačuvana.

Napominjemo da nam je vaša sreća i zadovoljstvo najvažniji cilj, i trudićemo se da ispunimo sve vaše razumne zahteve. Vaša povratna informacija nam je od suštinskog značaja kako bismo nastavili da unapređujemo naše proizvode i usluge.

Scroll to Top